Anadolujet seferleri başladı

23 Nis 2008 · Kategori: Havacılık 

anadolujet-300x156 Anadolujet seferleri başladı Yolları’nın (THY) alt markası , iç hat uçuşlarına başladı.’in 737-400 tipi uçakla yaptığı ilk uçuş saat 10.10′da Van’a gerçekleştirildi. ’in ikinci seferi ise 10.25′de Erzurum’a oldu.

Esenboğa Havalimanı’ndan Van ve Erzurum’a havalanan uçakları 166 yolcu kapasitesini tamamen doldururken, yolculara kırmızı beyaz karanfiller ve bayrağı hediye edildi. ı THY Genel Müdür Uçuş İşletme Yardımcısı , THY İstasyon Müdürü Hasan İskender ile öteki ilgililer uğurladı.

Uçağın kokpitinde açıklama yapan , THY’nin alt markası olan ’in anlamlı bir günde seferlerine başlamasından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. , ’le daha ekonomik koşullarda yine THY güvencesiyle uçulacağını söyledi.

Türkiye’ye çıkışlı günde yaklaşık 20 noktaya sefer yapılacağını anlatan , sefer sayılarının sezonlara göre değişeceğini, yaz sezonunda tarifeye bağlı olarak bu sayının üzerine çıkılabileceğini, kış döneminde de bir miktar seferlerin yavaşlatılacağını dile getirdi. , ”Anadolu insanına ucuz fiyattan artık koşa koşa değil, uça uça herkesin bir yerlere gitmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

’le uçuş fiyatının bir hafta boyunca geçerli olacağını kaydeden , bu sürede fiyatın vergilerle birlikte 54-59 YTL arasında olacağını bildirdi.

, ”Sağlık ve mutluluk içinde ’in yolu açık olsun” temennisinde bulundu.

sabah

Paylaş:
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Digg
  • Technorati
  • del.icio.us
  • Reddit
  • Live
  • Google
  • Print this article!
  • E-mail this story to a friend!

İlgili Yazılar

Yorumlar

Yorum yapın.